T: 0224-571539
Openingstijden
maandag Gesloten
dinsdag 16:00 - 22:00
woensdag 16:00 - 22:00
donderdag 16:00 - 22:00
vrijdag 16:00 - 22:00
zaterdag 16:00 - 22:00
zondag 16:00 - 22:00
Bereken route
Postcode:
Huisnummer:

Welkom op de website van Chinawok

Chinawok is een gezellig grill- en wokrestaurant waar u met familie, vrienden en/of collega's onbeperkt kan genieten van een uitgebreide variatie van verse en smakelijke Chinese en Japanse gerechten die u ter plaatse kunt laten bereiden. In combinatie met een rijkelijk gevuld buffet van heerlijke warme en koude gerechten. Als afsluiting van uw maaltijd kunt u van het dessert genieten dat u kunt samenstellen van het fruit- en ijsbuffet.

Wokken is een razendsnelle en gezonde Aziatische kooktechniek. Wokken is het bakken van een mengsel van verse ingrediënten in een wok, in sterk verhitte olie en op een hoog vuur. Hierbij wordt het gerecht continu omgeroerd door de kok met een saus naar keuze. De ingrediënten worden eerst in heet water kort geblancheerd, voordat ze in de wok gaan. Hierdoor blijven kleur, smaak en voedingsstoffen optimaal bewaard en blijven de ingrediënten mooi stevig van structuur.

Cadeaubon

Cadeaubon
Zoekt u een leuke verrassing voor een verjaardag, Sinterklaas of Kerst? Geef een cadeaubon van Chinawok. Deze is verkrijgbaar in ons restaurant. 


Vacatures

We zijn op zoek naar enthousiaste collega's die ons team in de bediening en de keuken willen komen versterken. Daarnaast zoeken we een collega die kan schminken.

Ben je:

Flexibel in dagen en tijden
Gemotiveerd 
Teamplayer
Beschikbaar in weekenden en op feestdagen

Ben je geïnteresseerd? Stuur een email met je motivatie en CV naar info@chinawok.nl